Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Freelancer-de ce nu toti pot fi freelanceri in web design



In acest blog am incercat sa pun la dispozitia freelancerilor full-time sau part-time solutii de joburi online.

Vrei sa fii freelancer web designer ? Imi permit sa-ti atrag atentia ca, oricat de bun ai fi in meseria de web designer, nu toti pot fi freelanceri web designeri buni.

Am publicat mai de mult, un articol in care va atrageam atentia asupra ofertelor de job traditional si a unui adevar ascuns al ofertelor de job traditional.

Datorita acestor adevaruri multi vor sa evite jobul traditional si sa imbratiseze cariera de freelancer. Din nefericire, insa, este foarte posibil sa sara din lac in put.

De aceea te sfatuiesc sa te analizezi cu atentie si cu responsabilitate inainte de a lua hotararea de a deveni lucrator independent , sau freelancer web designer.

4 mituri care te determina sa vrei sa fii freelancer si demontarea lor

1. Un freelancer castiga libertatea financiara de la inceputul activitatii sale

Daca nu dispuneti de fonduri pe care sa va sprijiniti in timpul perioadei de cladire a brandului personal si a credibilitatii online va va fi greu sa atingeti prea curand libertatea financiara.

Facturi de platit lunar, familie de intretinut, eventual noi achizitii de dispozitive de lucru, hard sau soft, toate te vor obliga sa faci concesii dupa concesii iar freelancerul din tine se va simti la fel de ingradit ca si lucratorul cu sefi pe cap care este obligat sa accepte orice job, indiferent ca-l atrage sau nu.

2. Un freelancer are libertate de creatie

In realitate, libertatea de creatie a freelancerului este subordonata unui astfel de tipar:

- Clientul trimite cerintele sale
- Freelancerul discuta cu clientul pe marginea celor cerute
- Freelancerul lucreaza la proiect, in speta, un site
- Freelancerul prezinta clientului rezultatul muncii sale
- Clientul solicita revizuirea ( nu-i place aspectul, fontul, a visat el ca site-ul ar fi bine sa arate altfel decat l-a cerut prima data, etc )
- Tu, freelancer, lucrezi din nou la site
- Prezinti a doua varianta
- Clientul solicita revizuirea din cu totul alt motiv decat cele prezentate prima data
- Revizuiesti din nou, schimbi, prezinti, si nu se stie de cate ori se poate intampla asta pana cand clientul va decide ca a scos untul din tine pentru banii pe care ti-i da.

Punctul acestui lant se pune atat de repede functie de cat de abil esti in negociere.

3. Freelancerul lucreaza oriunde vrea, cu cine vrea, doar ce stie, si este propriul sau sef

In realitate, un freelancer web designer bun nu se limiteaza la cateva cunostinte despre prelucrarea fotografiei sau photoshop. Este necesar sa va perfectionati continuu abilitatile din domeniul HTML, CSS, si cod, in general.

Un freelancer trebuie sa fie dispus sa invete continuu pentru a excela in ceea ce lucreaza.

Un freelancer este propriul sau sef doar in ceea ce privesc obligatiile si indatoririle sefului. In ceea ce privesc avantajele, freelancerul nu mai este sef. Seful cu adevarat este clientul, iar freelancerul va trebui sa se supuna cererilor clientilor sai daca nu vrea sa-i piarda.

4. Este de ajuns sa te hotarasti sa te faci freelancer si clientii vor veni garla la tine

In realitate, ca si freelancer, va trebui sa te autopromovezi pe piata online si daca nu poti sa-ti creezi un site de prezentare pe care sa-l tii updatat si in care sa prezinti cel putin 5 creatii personale prin care potentialii clienti pot face cunostinta cu ceea ce poti sa faci, va trebui sa mai reflectezi asupra momentului in care vei hotarari sa incepi sa devii freelancer web designer.

Chiar daca dispui de abilitatile necesare si de un portofoliu impresionant, trebuie sa stii ca iti este necesar un plan amanuntit pentru gasirea clientilor.


Motive clare pentru care nu poti deveni rapid freelancer


1. Ai o multime de facturi si niciun ban economisit

Trecerea la stadiul de freelancer sau lucrator independent cu norma intreaga presupune un mare risc. Daca nu dispui de un fond de economii care sa acopere cheltuielile zilnice si facturile lunare pentru cel putin 3 luni, nu renunta la jobul traditional care nu iti plce dar care iti asigura traiul zilnic.

2. Nu dispui de abilitati de comunicare si nu iti place sa comunici cu oamenii

Freelancerul este singurul care comunica cu clientii si, de cat de mult stie sa negocieze termenul, pretul, si numarul de revizuiri acceptate depinde castigul sau salarial si satisfactia muncii.

3. Urasti revizuirile si ele te agaseaza

Revizuirile proiectului, in termeni si numar rezonabil, intotdeauna vor fi si sunt utile ambelor parti. Exista persoane care iau orice solicitare de modificare a unui proiect ca pe un afront personal. Daca esti o astfel de persoana ar fi indicat sa nu te faci freelancer web designer.

4. Sunteti indecis in cea mai mare parte a timpului

Indecizia, manifestata in orice moment al negocierilor cu clientii, sau, si mai rau, in timpul executiei unui proiect va poate zdruncina grav credibilitatea si va poate face sa pierdeti clientii prin imposibilitatea respectarii termenelor de executie, de pilda.

5. Decideti prea rapid si nu stiti sa spuneti nu

Se poate ca, luind decizii prea rapid, sa va raniti singuri cariera. Daca nu aveti curajul de a spune nu aveti sansa ca, spunand da la fiecare cerere de revizuire a clientului sa deveniti sclavul lui. In plus, un accept rapid in ceea ce priveste un termen de predare ireal va poate zdruncina grav brandul.

Iata, deci, ca nu toti, chiar priceputi in jobul de web designer, nu pot deveni freelanceri de succes.

Daca ati ajuns la concluzia ca nu va caracterizeaza niciunul din motivele mentionate mai sus si care v-ar putea retine sa treceti la cariera de freelancer web designer, puteti citi si articolul in care va spuneam ca devii freelancer bun daca respecti cel putin 8 cerinte minime.

Ceea ce am vrut sa atrag atentia prin acest articol este ca banii, ca si freelancer web designer nu se castiga usor.

Trecerea de la jobul de web designer la cariera de freelancer implica mult risc si necesita o multime de trasaturi de caracter specifice, care, daca nu le posezi, pot fi cu adevarat, motive clare pentru care nu poti deveni rapid, freelancer web designer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP