Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Despre minifreelanceri si microjoburi in clone Fiverr



La sfarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011, mai multi webmasteri si oameni de afaceri online, au observat ca piata de joburi online si microjoburi este in crestere continua, ceea ce ar putea costitui o buna oportunitate de afacere. La aceasta s-a adaugat si posibilitatea de a achizitiona convenabil un script pentru site-uri clona fiverr. Astfel se explica explozia de site-uri clone Fiverr aparute, pe Internet, anul trecut. Pentru cautatorii de microjoburi sau minifreelanceri, dezvoltarea pietei de joburi mici online a constituit o sansa in plus pentru rezolvarea problemelor proprii, acelea de a face bani pe net din joburi mici in clone Fiverr.


Despre joburi mici care aduc bani pe net, v-am mai vorbit mai demult, dar aminteam doar de site-uri internationale. Chiar am vorbit de alternative avantajoase la Fiverr, numindu-le astfel pentru ca plata serviciilor era mai mare decat cei 5$/job pe care ii puteti castiga in Fiverr.


Ce inseamna microjob online?
Microjobul online este activitatea pe care o desfasori, pe Internet, ca si minifreelancer. Persoana care lucreaza independent, de acasa, si indeplineste joburi mici online este un minifreelancer.
De obicei, in site-urile de microjoburi, orice serviciu pe care il poti indeplini la cote inalte de calitate, il poti oferi spre vanzare pentru o suma fixa de bani.


Unde gasesti o piata de microjoburi
O piata de microjoburi gasesti in site-uri tip fiverr. Site-urile care intermediaza relatia dintre tine, vanzatorul de servicii, sau giguri, cum sunt ele numite, si cumparatorul care are nevoie de serviciile tale, vanzarea facandu-se pentru o suma fixa de bani, in general, sunt clone Fiverr. Ele reproduc ideia si uneori, chiar si scriptul primului site de succes de acest gen, care se numeste Fiverr.

In astfel de site-uri nimic nu este ciudat. Poti gasi servicii dintre cele mai variate si, uneori, chiar hilare.

Daca ai nevoie sa castigi bani in plus prin munca de acasa, iti poti oferi serviciile fara restrictii in site-uri clone fiverr.

In general, se ofera giguri tip munca online, din domeniul IT, iar abilitatile din acest domeniu sunt mai cautate. Dar tot mai multe persoane se pricep la astfel de munci, asa ca este o concurenta mare in domeniu.

Cumparatorul serviciului tau poate fi o persoana fizica sau chiar o companie.


Cum functioneaza mecanismul in site-uri de microjoburi
- Te inregistrezi in site-uri clona Fiverr si iti completezi profilul.

Atentie, un profil bine intocmit este promotorul unui mare numar de clienti.

- Publici serviciile pe care esti dispus sa le prestezi si esti pregatit sa iti satisfaci potentialii clienti.

- Nu astepta cu mainile in buzunar sa-ti bata clientii la usa. Promoveaza-ti serviciul pe forumuri, pe pagina de Facebook, Twitter, chiar in site-uri de anunturi. Acum esti minifreelancer si trebuie sa vinzi un serviciu ! Daca vrei sa vinzi, trebuie sa inveti sa iti promovezi serviciul.

- Odata ce ai gasit clientul, onoreaza-ti cu succes jobul .

- Cand ai incheiat serviciul si el a fost aprobat de client, primesti banii in cont.


Cine poate publica un gig , sau o oferta de serviciu ?
Oricine are de oferit un serviciu de calitate.

Gandeste-te la ce esti in stare sa oferi, de calitate, si publica serviciul tau.


Cum vei fi platit cand indeplinesti un microjob
Platile se vor efectua prin PayPal, in general.

Odata completat un serviciu, vei fi platit dupa ce serviciul prestat este aprobat.
Dupa aprobare, poti cere plata pentru jobul mic indeplinit, apasand pe butonul corespunzator.


Daca esti un minifreelancer nou si vrei sa abordezi microjoburile, trebuie sa stii despre :
1. Cum sa-ti completezi profilul de lucrator in joburi mici

Inca de la inregistrare, completeaza-ti profilul cu amanunte care pot convinge de calitatea serviciului pe care il oferi. Pregateste-ti din timp o fotografie serioasa pe care o vei atasa prezentarii tale.

Tine cont ca profilul inregistrat este un fel de CV care va fi cartea ta de vizita si va convinge sau nu cumparatorul sa te aleaga pe tine. Pune chiar linkuri, daca ti se permite, catre alte realizari ale tale, care au rolul de a-ti proba competentele.

2. Cum sa-ti prezinti si sa-ti intocmesti oferta de servicii pe care le oferi intr-un gig:

- Descrie in amanunt serviciul pe care esti dispus sa il oferi.

- Spune chiar si ce nu esti dispus sa faci pentru suma respectiva.

- Se recomanda sa oferi si gratuitati, specifica-le in oferta, dau bine la vanzare.

- Scrie instructiuni clare pentru cumparator si arata datele de intrare pe care trebuie sa ti le specifice pentru ca sa poti demara proiectul in timp util.

- Comunica inca de la prezentarea gigului cu clientul, si, daca ai nevoie de date suplimentare, solicita-le politicos si in timp util, astfel incat sa nu apara nici un impediment in calea realizarii la timp a proiectului.

- Cand depui un gig, fii atent la cuvintele cheie specificate, tagurile ajuta ca gigul tau sa fie gasit rapid in cautari.

- Specifica numarul de zile necesar pentru realizarea proiectului. Ia-ti intotdeauna o marja de timp de siguranta dar nu sari calul, pentru ca se gasesc altii care pot fi mai infometati de bani decat tine !

- Asociaza intotdeauna gigului tau o fotografie sau chiar un video. Deci , toate acestea pregateste-le inainte de a incepe sa-ti inregistrezi oferta de servicii. Intereseaza-te ce tip de fotografii se admit si pune-ti-le la indemana.

3. Ce fel de servicii poti indeplini ca si microjob ?

Orice fel de servicii poti sa indeplinesti intr-un site de microjoburi, daca stii ca le poti executa de calitate buna.

Fa un tur al ofertelor prezentate pe site-urile respective si te convingi rapid.

Poti indeplini munci din domenii diverse, ca : scriere de articole si continut de site , informatii si sfaturi utile din cele mai traznite domenii, programare, traduceri, fotografie, etc.

Am vazut chiar oferte de genul: "voi plimba catelul prin parc pentru…" o anume suma fixa care defineste fiecare site in parte, sau …"ma ofer sa expediez o carte postala din Paris, oriunde in lume".

Am mai scris despre serviciile pe care le poti oferi in Fiverr si in articolul de toate pentru toti-despre fiverr. In general, in clonele Fiverr serviciile pe care le poti oferi sunt la fel, doar sunt site-uri clona ! Ofertele sunt foarte variate si, functie de site-ul in care vreti sa lucrati, va puteti orienta.

De pilda, au aparut mai multe site-uri clona fiverr in limba romana, unde va puteti inregistra fara probleme. Tineti cont ca vi le amintesc cu titlu de informare, nu le-am verificat. Dar daca tu stii mai multe despre ele si eficacitatea utilizarii lor poti sa ne spui si noua mai multe.


Poti sa-ti depui giguri in site-uri romanesti de microjoburi cum sunt: 50ron.ro, Munci.ro, si mai sunt multe...Cauta-le, daca echipa care le coordoneaza este atat de puternica pe cat isi face reclama, le vei gasi, cu siguranta ! Si oricum sunt atat de multe site-uri clone fiverr, ca, nu cred ca nu poti sa-ti gasesti si tu un microjob ! Cauta numai clone fiverr in Google...

Daca nu te multumesti cu microjoburi, gasesti si aici, fie in pagina evenimente si joburi la zi, fie in loc de munca online, oferte serioase de joburi online.

Un comentariu:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP