Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat



Linkul de afiliat, si modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat, sunt esentiale pentru ca sa faci bani pe net din job online.

Linkul de afiliat, dupa ce te-ai inscris intr-un program de afiliere este unealta ta de lucru. Sa cunosti modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat este esential in activitatea de marketing afiliat.

Cu cat vei face vizibil mai multor potentiali clienti,linkul tau de afiliat, cu atat ai sanse mai mari sa castigi bani dupa ce clientul potential executa actiunea ceruta pentru a-ti fi validata plata.


Motivul pentru care marketingul afiliat este unul din cele mai bune moduri de a face bani pe net, este faptul ca poti face publicitate gratuita produsului pe care vrei sa-l promovezi.

Nu este nevoie sa ai un blog sau un site propriu pentru a desfasura o activitate de promovare a linkului de afiliat.

Cele mai cunoscute si rentabile 3 modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat


1. Scrie articol de marketing si inscrie-l in directoare de articole

Articolul de marketing este calea cea mai veche şi cea mai bună de a face publicitate şi a aduce trafic pentru blogul tau.

Se recomanda sa faci un blog simplu axat doar pe activitatea de marketing afiliat sau pe produsul respectiv.

Articolul de marketing vă ajută sa construiti backlink-uri pentru blogul propriu de marketing afiliat.

Pur şi simplu scrie articole despre produsul sau serviciul tau si încearca sa-l promovezi.Inscrie articolul in cat mai multe directoare de articole.

Unele dintre cele mai bune directoare de articol sunt EzineArticles, dashbord articol şi baza art., vorbind de cele internationale. Articolul pentru aceste directoare trebuie sa fie in limba engleza.

Articolul de marketing este gratuit, si toate marile companii de marketing afiliat sunt de acord ca articolul de marketing este cel mai puternic şi eficient pentru publicitate online.

Nu uita ca, de fiecare dată când scrii un articol, sa adaugi link catre blogul propriu, astfel încât oamenii interesati sa poata vizita si cumpara produsul promovat de tine. Este lucrul cel mai important, altfel toata munca ta a fost in zadar. Am vazut in directoare romanesti articole fara link si am compatimit sincer pe cel care a scris articolul si munca lui !

2.Fii prezent si activ in forumuri

O altă modalitate foarte bună de a face publicitate gratuita blogului tau este să te inscrii in forumuri conexe. De exemplu, daca promovezi un produs de scadere în greutate, alatura-ţe forumurilor cu acest subiect. Persoanele de pe aceste forumuri sunt deja în cautare de produse care le ajuta sa piarda în greutate, aşa ca sunt sanse mari sa-ti gasesti clienti.

Dar trebuie sa fii atent. Nu poti face pe oameni sa cumpere lucruri de la tine fiind prea insistent sau trimitand e-mailuri nedorite. Fii de folos altora, şi incearca sa-ti promovezi produsul prin raspunsurile pertinente si documentate pe care le dai. Şi asigura-te ca ai pus un link spre site-ul tau în semnatura.

3. Fii prezent in retele sociale, aplica ceea ce se numeste Social Networking

Aceste site-uri de social networking azi sunt mai ocupate ca niciodata. Reţeaua sociala este un loc foarte bun de a face publicitate blogului tau de marketing afiliat.

Inregistrati-va blogul in Twitter, Facebook, MySpace şi socializati cu cei de acolo. Cautati persoane interesate de ceea ce ai de oferit, şi incearca sa le fii de ajutor.

Nu face greseala multor oameni sa incepi o promovare agresiva de indata ce intra intr-un cerc. Devii antipatic si numai asta nu-ti doresti !

Demonstreaza, mai intai, ca esti o persoana bine informata despre subiectul respectiv care merita incredere, si apoi promoveaza linkul blogului tau.

Desi nu costa bani, aceste modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat si totodata, de promovare a blogului tau, sunt cele mai eficiente.

Poti incerca si aici

.

Afilierea cu Adsvert este o afiliere interesanta care iti ofera posibilitatea de a-ti promova blogul cu bani, dar si gratis, in anumite conditii.

Vezi promovare blog si lista de directoare romanesti de articole.

Un comentariu:

  1. Foarte bun articolul. Am nevoie de putin ajutor din partea cuiva care se pricepe si este dispus sa ajute. Detin un site FIlme Online | Muzica Noua | Soturi , si as vrea sa scriu niste advertoriale pentru a-l promova dar nu ma pricep prea bine la treaba asta (unde sa le public, care sunt ideiile de baza, etc)

    Deci, daca este cineva dispus sa ma aute putin astept un mesaj miertoiuandrei@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP